Trafiky

trafikaUrčitě dnes nebudu psát o prodejnách tabákových výrobků. A dokonce nehodlám ani tvrdit, co ještě není a co již je, to co se nazývá politickou trafikou. Rád bych jen na něco upozornil.

Levicoví fanatici, kteří nyní většinou zažívají, jak je možné vidět například v různých internetových diskuzích, doslova orgie, při kterých se tetelí blahem, že ti zlí pravičáci, co určitě kradou dětem přesnídávky, jsou stíháni a půjdou od válu. Zaručeně naleznete i názory, které jsou již na téměř úplném morálním dně, které mají radost i z toho, že je na někoho uvalena vazba. Tímto bahnem se ale probírat nechci.

Rád bych pouze ve zkratce upozornil ony levicové, zejména sociálně-demokratické, nadšence, že sami mají dost másla na hlavě.

Když již mluvíme o trafikách, připomeňme si socdemáckou trafiku pro neumětela Jiřího Tvrdíka, který svou činností dokázal dovést téměř ke krachu ČSA, nebo bývalého bývalého poslance ČSSD Kalu, který byl letos zvolen do čela NKÚ.

Pokračovat by se dalo dál. Vladimír Špidla, člen ČSSD, nyní eurokomisař by nezůstal osamocen.

I levičáci mají máslo na hlavě. Jen pro pořádek.

  1. oldwomen
    25. června 2013 (10.11)

    Osobně si mohu hlavu ukroutit z toho, co vše dovedou novináři vydedukovat z kusých a účelově vypuštěných informací. Blogy, hrající si na politické a politologické, papouškující novinové články je ztrátou času číst. A pilní diskutéři nezklamou. Máslo na hlavě má každá parlamentní strana. Klientelismus začíná již na nejnižší komunální úrovni.
    Celkem dost jsem nechápala, co bylo špatného, když se v obecním zastupitelstvu sešel komunista Franta (který byl zvolen, protože ho sousedi znají jako dříče a čestnýho mužskýho) s ódéesákem Pepou (který byl zvolen, protože je o něm v okolí známo, že drží dané slovo a umí vzít za práci) a ruku v ruce chtěli posunout tu svou Horní-Dolní Lhotu pod Lesem o milimetřík dál. Joj. Hned bylo o čem psát, hned se svolávalo grémium, průšvih větší, než kdyby na Pepu prasklo, že je lokální kokainový král a místo ječmene má na padesáti hektarech geneticky upravené konopí. Celkem dost nechápu poukazování na morální čistotu komunistických poslanců (chachá, i pro dobrou věc vzatý úplatek je přijatý úplatek, pane Dolejši) – jestli vono to neumazání se není způsobeno tím, že prostě a jednoduše nebyli puštěni ke kaluži….
    Kreténismus vyznavačů jednoduchých pravd v internetových diskuzí je krystalicky čistý. Zprava i zleva.
    Mimochodem, trollí stránka Čechy v ČR nechceme je skvělá. U večerní kávy se bavím. Včerejší pojednání o češtynovi – dokonalé.

  1. No trackbacks yet.

Napsat komentář