Úvodní stránka > Z domova > Nesmíte bejt blbý

Nesmíte bejt blbý

Jo, já vím, že jsem psal, že blbost není trestná, jenže je to asi jinak. Nejspíš trestná je a proto je fajn, že je tu někdo, kdo na nás dá pozor. Někdo, kdo nám pomůže a ochrání nás. Tím někým je naše čacká policie která je tu od toho.

Honza Hamáček, ten od socdemáků co šéfuje ministerstvu vnitra, nám tak na Twitteru sdělil, že

Všechny aktivity, které by se daly vykládat jako schvalování trestného činu, policie pečlivě prověřuje a zajišťuje důkazy pro případné trestní řízení…

zdroj

Stejně se vymáčknul u hlavní četník policejní president, taky na Twitteru, kde napsal, že

Máme celou řadu nástrojů, jak pachatele tohoto druhu trestné činnosti odhalovat. Zmíněným aktivitám věnujeme zvýšenou pozornost a každý zjištěný skutek bude důsledně prošetřen…

zdroj viz výše

Následně se rozpoutala vlna rozhořčení. Že prej policejní stát a cenzúra a bůhvíco ještě.

Ale hovno povídám. Je to jinak. Jsou to dvě mouchy zabitý jednou ranou.

Jednak nás policie chrání a pomáhá nám. Vždyť některý z nás sou tak blbý, že nevědí co si mají správně myslet. No a teď to budou mít jednoduchý. Prostě budou si myslet to co mají, jinak pudou do díry. Jasný jako facka. Ušetříte si hlavu a bude krásně ve světě. Je přeci jasný, že když je něco zakázaný, tak se to dokonale ztratí. Nebo ne?

A navíc je tu druhá věc. Může to podpořit živnostníky a o to vládě jde. Prokouk jsem to.

Kolikpak u nás jezdí asi aut? Hodně. A v každým je rádio. Víte vy jakej kšeft bude pro živnostníky výroba těch kartiček na rádio? To hrozně podpoří drobné podnikání.

Já vím, že toho má policie moc. Ale tohle určitě zvládne. Ministerstvo vnitra už i ví jak jim pomoci. Chtějí jim ušetřit čas. Si to vemte, třeba ty odposlechy a nebo domovní prohlídky a tak. To je přeci hrozný vopruz žádat soudce, čekat až dá povolení. Zvlášť když děláte prd a nemáte výsledky.

No a tak kluci na ministerstvu přišli na to jak na to. Prostě bez soudního povolení. Jednoduše šup na to a máme holoubka v báni.

No není na světě hned bezpečněji? Možná se tak využije i ještě jedna cedulka. Taky tu už bývala.

  1. Martin Grajcar
    19. března 2019 (0.09)

    Kdyz Al Hamajda pise na Twitter, tak mi to prijde jako trestny cin. Sice nevim jestli je to obecne ohrozeni nebo neco horsiho, ale rozhodne to neschvaluji.

    Pokud jde o odposlechy ci prohlidky, reseni je jednoduche: Pohotovostni sluzba pro soudce. Napriklad u lekaru se s tim pocita, ze vzdy bude nekde nejaky k zastizeni, tak proc ne soudci? Placeni jsou na to dost.

  1. No trackbacks yet.

Napsat komentář